Fiets verhuur - Bike rental - seerotterdam Spring naar content
Home » Tours » Fiets verhuur | Bike rental Rotterdam

Fiets verhuur | Bike rental Rotterdam

€6,00 p.h. | alle dagen | alle leeftijden 

Bike rental in Rotterdam: makkelijkste fietsverhuur

Rotterdam verkennen op het mooiste vervoersmiddel van deze planeet? Heb je een afspraak in Rotterdam of wat anders leuks gepland? Om snel van A naar B te komen in Rotterdam kan je nog steeds het beste de fiets pakken. Heel Rotterdam is veilig ingericht en fietsers krijgen op veel plekken de voorrang die ze volgends ons ook zeker verdienen. Deze fietsvriendelijke stad laat zich graag door jou ontdekken.

Wat is er te in Rotterdam?

Rotterdam staat bekend als de stad zonder hart. Waarom? Omdat het centrum bij het bombardement bijna volledig is verdwenen. Maar, er is zo ongelofelijk veel moois voor in de plaats gekomen daarmee is Rotterdam uniek!

Bezienswaardigheden zijn zoal:

Boek vandaag nog je fiets in Rotterdam!

Onze fietsen kan je snel halen in Rotterdam, jou avontuur begint en eindigt bij onze winkel: Baan 175 in het centrum van Rotterdam. Vlakbij Hotel Inntel, Metrostation Leuvehaven, de Erasmusbrug en op loopafstand van dé uitgaansstraat van Rotterdam: de Witte de Withstraat.

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op via info@seerotterdam.nl of bel ons op +31 (0) 10-30 70 926.

Ook zo benieuwd naar alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft? Wij dagen je met alle liefde uit om gezellig met een van onze fietstours mee te gaan, hier vertellen we je alles over de stad. Mocht je liever gaan lopen ga dan lekker wandelen met een van onze gidsen!!

boek direct

In een notendop

  • Makkelijk fiets huren
  • Alle dagen open
  • Ophalen aan Baan 175
  • Vanaf 1 uur te boeken
  • Vanaf 1 fiets te boeken

Prijzen

Volwassenen en kinderen €12,50 per dag
✓ Prijs is incl. fiets

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeRotterdam

vanaf €19.50

Jouw schoolreisje in Rotterdam

Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens het regelen van het ideale schooltripje naar Rotterdam. Dit schooluitje brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €31.50 p.p.

De Rotterdamse haven in een fietstour

Ook zo benieuwd naar de beroemde haven van Rotterdam? Ontdek de mooiste plekken van de grootste zeehaven van Europa nu samen met ons op de fiets!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken