Archief Tours - seerotterdam Spring naar content

ontdek de leukste tours in Rotterdam

Ontdek deze geweldige stad tijdens een van onze tours in Rotterdam en laat een gids informatie over de cultuur en geschiedenis met jou delen. Bovendien is fietsen een van de beste manieren om een ​​goed overzicht te krijgen van de belangrijkste bezienswaardigheden in een korte tijd. Tijdens onze Rotterdam Highlight Bike Tour zie je een aantal bezienswaardigheden die niet te missen zijn zoals het Hotel New York, de Markthal, de oude haven en natuurlijk de Erasmusbrug.

fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een zeer unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een fascinerende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze gezellige, ontspannen tours!

vanaf €6 p.p.

Fiets verhuur | Bike rental Rotterdam

Opzoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€26.50 p.p.

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €25 p.p.

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €31.50 p.p.

De Rotterdamse haven in een fietstour

Ook zo benieuwd naar de beroemde haven van Rotterdam? Ontdek de mooiste plekken van de grootste zeehaven van Europa nu samen met ons op de fiets!
meer infodirect boeken
vanaf €19.50

Jouw schoolreisje in Rotterdam

Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens het regelen van het ideale schooltripje naar Rotterdam. Dit schooluitje brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad!
meer infodirect boeken

Rondleidingen op maat

Ontdek Rotterdam met een rondleiding op maat met jouw groep! Of je nu een bedrijfsuitje, een schoolreisje, verjaardagsfeestje, of teambuildingervaring wilt organiseren. Wij kunnen ervoor zorgen! Wij passen onze services immers aan de behoeften van onze groepen.

We kunnen namelijk bijna elke mogelijke tour of bedrijfsservice voor je faciliteren – alleen jouw verbeelding stelt de limiet. We hebben een uitgebreid netwerk van attracties, restaurants en hotels waarmee we een veelbewogen verblijf in Rotterdam kunnen regelen.
Wanneer je met meer dan 15 mensen bent, word je verdeeld in groepen met meerdere gidsen. Lees meer informatie over onze groepsrondleidingen op de pagina groepstours in Rotterdam.

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

Group21441

vragen & antwoorden

Welke tours biedt seeRotterdam aan?

We hebben verschillende tours en tijdens elke tour ontdek je op een andere manier de prachtige stad Rotterdam. Onze Highlight Fietstour neemt je mee langs de bijzondere highlights van Rotterdam, het leuke hieraan is dat je ook langs highlights komt waar je zelf niet meteen aan had gedacht. Deze is ook in privéoptie te boeken. Tijdens de Haven Fietstour kom je langs alle havenplekken van Rotterdam, hier zit zelfs een boottocht bij. Ook deze is in privéoptie te boeken.

Voor studenten hebben we de studententour, hiermee kom je ook langs alle highlights in Rotterdam. Wandel je liever en ben je benieuwd naar de highlights in Rotterdam? Ga mee met ons op wandeltour en in twee uur tijd kom je langs veel gave highlights van de stad. Onze nieuwste tour is de Instant Camera Tour. Lopend met een Fujifilm Instax Camera gaan we op pad langs bezienswaardigheden in Rotterdam: zoals kleurrijke street-art, mooie gebouwen, boeiende vergezichten, maar selfies maken mag ook 

Hoe boek ik een tour?

Een tour boek je online via onze website. Op de verschillende tourpagina’s kan je zien welke tour je wanneer kan doen. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en met hoeveel personen je de tour wilt doen en reserveer zo makkelijk jullie plek. Je kan ons ook altijd bellen of appen via 010-3070926 of mailen op info@seerotterdam.eu als je niet direct via de site wilt boeken of eventuele vragen hebt.

Wanneer worden de tours aangeboden?

De instaptours zijn dagelijks te boeken voor ’s ochtends en ’s middags, met uitzondering van maandag, dinsdag en woensdag. In de schoolvakanties zijn we wel zeven dagen per week geopend. Privétours kunnen op elke gewenste dag en tijdstip geboekt worden. Voor de verdere informatie kan je terecht op de specifieke pagina van de tour.

Zit er een minimumleeftijd aan de stadstours?

Wij maken onze tours zo, dat iedereen het begrijpt en mee kan doen. De fietsen zijn verstelbaar, dus voor iedereen passend. We hebben ook kinderfietsjes stoeltjes en helmpjes.

Waar beginnen en eindigen de tours?

De tour begint en eindigt bij ons op het hoofdkwartier. Dat zit gevestigd aan de Baan 175 in Rotterdam. Mocht je ergens anders willen beginnen kan je het ons altijd laten weten. In overleg is er een hoop mogelijk! Station Leuvehaven ligt er vlak in de buurt! En anders kan je bij de Erasmusbrug makkelijk in de buurt parkeren.

Is er een minimum en maximum aantal deelnemers?

Boekingen kunnen geplaatst worden vanaf 2 personen, wel gaat een tour pas door met vier deelnemers. Tenzij je een privétour boekt. Het maximumaantal deelnemers per gids is 15 personen, maar met meer personen boeken kan altijd, dan zetten we extra gidsen in.

Kan ik mijn spullen tijdens de tour ergens kwijt?

Bij onze fietsenstalling is er de mogelijkheid om je spullen achter slot en grendel te bewaren, zowel in onze unit als in lockers. Wil je je spullen toch graag meenemen dan hebben we ook fietstassen beschikbaar!