Wat te doen in Rotterdam? De beste tips over Rotterdam | seeRotterdam Spring naar content

tips over Rotterdam

Wat te doen in Rotterdam!? Rotterdam is de modernste metropool van Nederland. Hier staan de meest verrassende architectonische hoogstandjes zoals het Centraal Station zij aan zij met verrassende monumenten als het Witte Huis.
Je bent verzekerd van uren winkelplezier of eindeloos genieten op de vele terrasjes en mooie parken. Rotterdam is dé ideale stad voor een lekker lang weekend weg!

 

fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een zeer unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een fascinerende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze gezellige, ontspannen tours!

vanaf €6 p.p.

Fiets verhuur | Bike rental Rotterdam

Opzoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€26.50 p.p.

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €25 p.p.

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €31.50 p.p.

De Rotterdamse haven in een fietstour

Ook zo benieuwd naar de beroemde haven van Rotterdam? Ontdek de mooiste plekken van de grootste zeehaven van Europa nu samen met ons op de fiets!
meer infodirect boeken
vanaf €19.50

Jouw schoolreisje in Rotterdam

Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens het regelen van het ideale schooltripje naar Rotterdam. Dit schooluitje brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad!
meer infodirect boeken

Dagje uit in Rotterdam

Rotterdam zit sinds een aantal jaren flink in de lift en trekt steeds meer bezoekers uit binnen- en buitenland. Waarom? Omdat Rotterdam een unieke mix van culturen, bouwstijlen, restaurants, winkels en kroegen kent.
Onze lokale gidsen kunnen je echt álles vertellen over de geschiedenis, architectuur en de mooiste bekende én onbekende plekken van de stad. Hoe? Simpel, boek een gezellige tour en laat je verrassen!

Group 4www231

bezienswaardigheden in Rotterdam

De Markthal Rotterdam

De markthal in Rotterdam (gevestigd in het historische Laurenskwartier) is een woon- en kantoorgebouw met eronder een overdekte markthal.
meer info

Timmerhuis Rotterdam

Het Timmerhuis (voorheen Stadstimmerhuis) is een gebouwencomplex in de stadsdriehoek in het centrum van Rotterdam.
meer info

Oud-Charlois Rotterdam

Oud-Charlois is een oud dorp in Rotterdam. In de twaalfde eeuw woonden hier al mensen en je vindt er nu nog allerlei oude aspecten van vroeger terug.
meer info