Privé highlight tour in Rotterdam - seerotterdam Spring naar content
Home » Tours » Privé highlight tour in Rotterdam

Privé highlight tour in Rotterdam

€25,00 p.p. | elke dag | alle leeftijden | ruim 2,5 uur.

Onze privé tour: alleen jij en je eigen groep op een fiets door Rotterdam!

Maak kennis met Rotterdam terwijl je een geweldige tijd hebt met je eigen familie, vrienden en collega’s! Of je nu houdt van architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens, geschiedenis of al het bovenstaande: je zult genieten van onze geweldige stad! Onze Rotterdam Privé Highlight Tour met gids is de beste manier om Rotterdam te zien! We zijn blij om uw speciale wensen op te nemen in de rondleidingen waar we bekend om staan.

De Potentiële Highlights van onze Rotterdam Privé Highlight Tour:

Praktische tour informatie & Boeken

Zowel de begin- als de eindpunten van de Rotterdam Privé Highlight Tour: zijn vanaf Gouvernestraat 244 (een paar minuten lopen van Rotterdam Centraal Station, in het hart van het stadscentrum). Privé tours kunnen tegen een meerprijs starten vanaf jouw eigen locatie.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Reserveer je Privé tour door Rotterdam een e-mail te sturen naar info@seerotterdam.eu of bel ons op 31 (0) 10-30 70 926

 

boek direct

In een notendop

  • Fietstour met lokale gids
  • Elke dag mogelijk!
  • Startpunt aan Baan 175
  • Verzamel je favorieten mensen
  • Ga samen met al je vrienden
  • Vanaf 1 persoon te boeken
  • Duur: ruim 2,5 uur met pauze

Prijzen

Volwassenen vanaf €25,00
✓ Prijs is incl. btw, gids, fiets & poncho

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeRotterdam

vanaf €31.50 p.p.

De Rotterdamse haven in een fietstour

Ook zo benieuwd naar de beroemde haven van Rotterdam? Ontdek de mooiste plekken van de grootste zeehaven van Europa nu samen met ons op de fiets!
meer infodirect boeken
vanaf €6 p.p.

Fiets verhuur | Bike rental Rotterdam

Opzoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken