Privé highlight tour in Rotterdam - seerotterdam Spring naar content
Home » Tours » Privé highlight tour in Rotterdam

Privé highlight tour in Rotterdam

€25,00 p.p. | elke dag | alle leeftijden | ruim 2,5 uur.

Onze privé tour: alleen jij en je eigen groep op een fiets door Rotterdam!

Maak kennis met Rotterdam terwijl je een geweldige tijd hebt met je eigen familie, vrienden en collega’s! Of je nu houdt van architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens, geschiedenis of al het bovenstaande: je zult genieten van onze geweldige stad! Onze Rotterdam Privé Highlight Tour met gids is de beste manier om Rotterdam te zien! We zijn blij om uw speciale wensen op te nemen in de rondleidingen waar we bekend om staan.

De Potentiële Highlights van onze Rotterdam Privé Highlight Tour:

Praktische tour informatie & Boeken

Zowel de begin- als de eindpunten van de Rotterdam Privé Highlight Tour: zijn vanaf Gouvernestraat 244 (een paar minuten lopen van Rotterdam Centraal Station, in het hart van het stadscentrum). Privé tours kunnen tegen een meerprijs starten vanaf jouw eigen locatie.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Reserveer je Privé tour door Rotterdam een e-mail te sturen naar info@seerotterdam.eu of bel ons op 31 (0) 10-30 70 926

 

boek direct

In een notendop

  • Fietstour met lokale gids
  • Elke dag mogelijk!
  • Startpunt aan Baan 175
  • Verzamel je favorieten mensen
  • Ga samen met al je vrienden
  • Vanaf 1 persoon te boeken
  • Duur: ruim 2,5 uur met pauze

Prijzen

Volwassenen vanaf €25,00
✓ Prijs is incl. btw, gids, fiets & poncho

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeRotterdam

€26.50 p.p.

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €31.50 p.p.

De Rotterdamse haven in een fietstour

Ook zo benieuwd naar de beroemde haven van Rotterdam? Ontdek de mooiste plekken van de grootste zeehaven van Europa nu samen met ons op de fiets!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken