Instant Camera Tour Rotterdam - seerotterdam Spring naar content
Home » Tours » Instant Camera Tour Rotterdam

Instant Camera Tour Rotterdam

€37,50 p.p. | donderdag t/m zondag | alle leeftijden | ruim 2,5 uur.

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!

Gewapend met een polaroid camera van Fuji Instax ga je samen met onze lokale, enthousiaste gids langs de mooiste plekjes van Rotterdam.
Tijdens deze tour worden boeiende en grappige anekdotes afgewisseld met de meest fotogenieke plekken in de stad. Door het afwisselende karakter is deze unieke tour van Rotterdam geschikt voor iedereen!

Maak leuke selfies, grappige foto’s van je vrienden, familie of collega’s of fotografeer de geweldige architectuur van Rotterdam vanuit een andere hoek! Bij deze tour laat jij je creativiteit de vrije loop!

Wat gaan we doen?

Nadat iedere deelnemer een camera heeft ontvangen volgt een korte instructie door de gids en ga je op pad langs allerlei gave plekken, onder andere:
– Het nieuwe Depot van Boijmans van Beuningen
– Volop toffe street-art
– Leuke straatjes en pleinen
De Erasmusbrug
– Klassieke schepen en kranen
– …. en veel meer!

Kortom, dit is een originele tour door Rotterdam voor het hele gezin! Eindelijk een tour die ook onwillige pubers enthousiast maakt!

Wil je liever een privétour? Bijvoorbeeld omdat je onze polaroidtour met je vrijgezellenfeest wilt doen, met je eigen vriendengroep door de stad wilt dwalen of weer eens wat anders wil voor je bedrijfsuitje? Dat kan! Klik dan hieronder om direct te boeken, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden (dat zijn er véél!)

Boek nu online!

boek direct

In een notendop

  • Fietstour met lokale gids
  • Elke vrijdag, zaterdag en zondag om 10.00u
  • Startpunt aan Baan 175
  • Samengestelde groep
  • Deelnemers: min. 4
  • Vanaf 1 persoon te boeken
  • Duur: ruim 2,5 uur met pauze
  • Gebruik van Fuji Instax Camera met 10 foto’s

Prijzen

Volwassenen €37,50 | Kinderen €29,50
✓ Prijs is incl. btw, gids, fiets & poncho &
✓ Gebruik van Fuji Instax Camera met 10 foto’s

 

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeRotterdam

vanaf €19.50

Jouw schoolreisje in Rotterdam

Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens het regelen van het ideale schooltripje naar Rotterdam. Dit schooluitje brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €6 p.p.

Fiets verhuur | Bike rental Rotterdam

Opzoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €31.50 p.p.

De Rotterdamse haven in een fietstour

Ook zo benieuwd naar de beroemde haven van Rotterdam? Ontdek de mooiste plekken van de grootste zeehaven van Europa nu samen met ons op de fiets!
meer infodirect boeken